IJsbaan gesloten

Commissies

De inzet van vrijwilligers is essentieel bij het draaiende houden van de vereniging! Daarom is de ijsclub op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor Het Eendennest als vrijwilliger.

Vrijwilliger zijn kan in vele vormen. Wanneer de baan geopend is zijn er bijvoorbeeld mensen nodig voor de koek en zopie, EHBO, kassa, baan toezicht en onderhoud. Maar ook in de voorbereiding zijn er vrijwilligers nodig. Het bestuur probeert deze voorbereidingen steeds meer door middel van commissies te organiseren. Huidige commissies zijn: Technische commissie, Baan-beheer commissie, Activiteiten commissie en de Nieuwbouw commissie. Voor deze laatste drie is het bestuur op zoek naar commissie leden.

Baan-Beheer commissie

De baan-beheer commissie is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken wanneer de baan geopend is. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen nodig voor de koek en zopie, EHBO, kassa, baan toezicht en onderhoud. Voor de bezetting van de baan-beheer commissie overdag zijn nog mensen nodig met geen werk en/of school verplichtingen. Lijkt het u leuk om mee te helpen om de baan draaiende te houden dan kunt u zich hier aanmelden!

Activiteiten commissie

De activiteiten commissie organiseert evenementen wanneer de ijsbaan geopend is. Op dit moment wordt er gewerkt aan draaiboeken voor de schoolschaatswedstrijden en de nacht van Sprang-Capelle. Deze commissie bestaat momenteel uit twee leden en is nog op zoek naar een extra commissie lid. Dus als u het leuk vindt om evenementen te organiseren voor de jeugd en onze leden kunt u zich hier aanmelden!

Nieuwbouw commissie

Het huidige clubhuis begint naar jaren trouwe dienst toch wat gebreken te vertonen en is in de komende jaren aan vernieuwing toe. Daarom is de nieuwbouw commissie opgericht. Deze commissie gaat in eerste instantie onderzoeken wat er mogelijk is qua nieuwbouw. Factoren die daarbij een rol spelen zijn fondsenwerving, wet- en regelgeving onderzoeken, contacten leggen met (materiaal)sponsoren en architectuur. Voor deze commissie zijn wij op zoek naar enkele leden die ervaring hebben met het bouwproces. Meldt u zich hier aan!

Opgeven als vrijwilliger

Bent u beschikbaar om u in te zetten als algemene vrijwilliger, als hulp bij openstelling van de baan of als lid van één van de bovengenoemde commissies, dan kunt u zich aanmelden via deze website. Ga naar de contact pagina en stuur ons een bericht! Geef in het bericht aan in welke rol u geinteresseerd bent. Alvast bedankt namens het bestuur en de leden!

Foto van IJsbaan Het Eendennest
Foto van IJsbaan Het Eendennest