IJsbaan gesloten

Lid worden

Voor stelllen met, indien van toepassing, kinderen onder de 16 jaar bieden wij de gezinskaart aan. De jaarlijkse contributie voor de gezinskaart bedraagt vanaf het seizoen 2011-2012 8,- euro. Voor personen boven de 16 jaar bieden wij de persoonlijke kaart aan met een jaarlijkse contributie van 5,- euro. De contributie voor beide typen kaarten zal jaarlijks per automatische incasso worden afgeschreven.

Bent u nog geen lid van IJsclub Het Eendennest, dan kunt u dit hier aangeven. U krijgt dan via email bericht met de vraag of u het machtigingsformulier ondertekend terug wil sturen. Het formulier bestaat uit een machtiging tot automatische incasso en een deel om uw persoonsgegevens in te vullen. De nieuwe eisen aan de SEPA machtiging maken het vooralsnog niet mogelijk om dit formulier hier te downloaden, maar daar wordt aan gewerkt! Let op: De ijsclub neemt geen nieuwe leden meer aan voor het seizoen 2014-2015 na 20 november 2014! Als u vragen heeft kunt u een email sturen via onze contact pagina.

Reeds lid

Bent u reeds lid van IJsclub Het Eendennest? Dan zijn wij op zoek naar uw email adres! Sinds het seizoen 2008-2009 heeft onze internet site haar nut bewezen in informatie voorziening naar onze leden en gasten. Om onze leden in de toekomst nog beter op de hoogte te kunnen houden, zouden wij graag een email adressen ledenbestand opbouwen. Wij verzoeken u vriendelijk om ter aanvulling van ons ledenbestand een email te sturen via onze contact pagina met uw naam en adresgegevens.

Met vriendelijke groet,


IJsclub Het Eendennest